Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Eylül 2020 - 09:23 Yorum: 0

Başkan ve ekiplerden gece mesaisi

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, "İlk günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla daha temiz daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir Sinop için çalışmalarımızı...

Başkan ve ekiplerden gece mesaisi

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, "İlk günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla daha temiz daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir Sinop için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza hizmet her geçen gün enerjimize enerji, gücümüze güç katıyor" dedi.

Sinop Belediyesi ekipleri Okullar Caddesi ve Batur Caddesi'nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yürüttü. Gece geç saatte yapılan temizlik ve yıkama çalışmalarını Belediye Başkanı Barış Ayhan yerinde inceledi.

Başkan Barış Ayhan yaptığı açıklamada, "İlk günkü heyecanla, aynı azim ve kararlılıkla daha temiz daha yaşanabilir ve daha çağdaş bir Sinop için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımıza hizmet her geçen gün enerjimize enerji, gücümüze güç katıyor. Kentimizi daha temiz bir sabaha uyandırmak için gece-gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeden çalışan Temizlik İşleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Başkan ve ekiplerden gece mesaisi

Başkan ve ekiplerden gece mesaisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber