Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:53 Yorum: 0

Başkan Vekili Aydın, “Adıyaman’ın Hakkettiği Yeni Hizmet Binaları Yatırım Programına Alındı”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın, emniyet teşkilatı için yeni yaptırılacak hizmet binaları ve lojmanların en kısa sürede tamamlanarak...

Başkan Vekili Aydın, “Adıyaman’ın Hakkettiği Yeni Hizmet Binaları Yatırım Programına Alındı”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ahmet Aydın, emniyet teşkilatı için yeni yaptırılacak hizmet binaları ve lojmanların en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Adıyaman'ın kamu alanından aldığı hizmetlerden çok daha hızlı ve kolay bir şekilde faydalanabilmeleri için çaba sarf etmeye devam ettiklerini belirten TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ve bünyesindeki öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda yatırım planlarını takip etmemiz ve yenileme çalışmaları için milletvekili arkadaşlarımızla verdiğimiz gayretler neticesinde sonuç almaya devam ediyoruz. Özellikle, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan ve yıkımı gerçekleştirilen eski 160 daireli polis lojmanlarının yerine yapılması planlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, çevik kuvvet ve özel harekat şube müdürlükleri ortak hizmet binası ve Kahta 32 daireli polis lojmanı 2016 yılı yatırım programına alınmıştır. Yaklaşık 14 dönüm üzerine 25 bin metre kare kapalı alanlı tüm ihtiyaçlara cevap veren modern binası ile il emniyet müdürlüğü hizmet binasının ve yine Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi projenin tamamlanmasından hemen sonra yapılacaktır. Bu süreçte, yapımı tamamlanan ve hizmete sunulan emniyet binaları ve lojmanları ise, Sincik İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanları, Tut 12 daireli polis lojmanı, Gölbaşı 40 daireli polis lojmanı, Samsat 20 daireli polis lojmanıdır. Yapımı devam eden emniyet hizmet binaları ve lojmanları ise, Adıyaman merkez 60 daireli polis lojmanları, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Çelikhan İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanları, Gerger İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanları, Tut İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası, Altınşehir Polis Merkezi Amirliği hizmet binasıdır. Proje ve ihale aşamasında olan emniyet hizmet binaları ve lojmanları ise, il emniyet müdürlüğü hizmet binası, çevik kuvvet ve özel harekat şube müdürlükleri ortak hizmet binası, Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Kahta 32 daireli polis lojmanı, her zaman ifade ettiğim gibi şehrimizin en büyük emniyeti olan tüm hemşehrilerimize, devam eden ve yatırım programına alınan hizmet binaları ve lojmanlarının şimdiden hayırlara vesile olmasını yüce Mevlam'dan niyaz eder, başta İçişleri Bakanımız Efkan Ala olmak üzere, milletvekili arkadaşlarım, sayın valimiz ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber