Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Eylül 2018 - 09:48 Yorum: 0

Başkan Vekili Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor

Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iki ayrı mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, belediye tarafından yapılan çalışmaları...

Başkan Vekili Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor

Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, iki ayrı mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde, belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Vekili Öztürk, ilk ziyaretini Bostaniçi TOKİ sakinlerinin yıllardır sorunu olan 1.5 kilometre uzunluğundaki Huzur Caddesi'ni işgal eden 40 ahır ve 750 metre uzunluğundaki duvarları yıkılarak genişletilen yola gerçekleştirdi. Ardından merkeze uzaklığı 11 kilometre olan Kıratlı Mahallesi'ne geçen Başkan Vekili Öztürk burada da yaptığı incelemelerde ekipler tarafından 5 bin metrekare kilit taşı uygulanan işlemler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Her iki mahalledeki incelemelerin ardından vatandaşlarla sohbet eden kaymakam Öztürk, ihtiyaç ve talepleri dinleyerek, çocuklara yaş gruplarına ve ilgi alanlarına göre çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Vekili Cemil Öztürk, belediye vatandaşların hayat standardını yükseltmek ve kolaylaştırmak adına yer, zaman, uzaklık tanımaksızın yaptığı çalışmalarına yenilerini ekleyerek aralıksız devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Vekili Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor

Başkan Vekili Öztürk, çalışmaları yerinde inceliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber