Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 18:33 Yorum: 0

Başkan Yanılmaz, Anne Üniversitesi'ni ziyaret etti

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğinde kurulan Anne Üniversitesi'ne ziyarette...

Başkan Yanılmaz, Anne Üniversitesi'ni ziyaret etti

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesi işbirliğinde kurulan Anne Üniversitesi'ne ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, burada eğitim gören kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Yanılmaz, kadınlara karanfil verdi.

Belediye olarak kadınlara yönelik ne kadar çok faaliyette bulunurlarsa o kadar mutlu olduklarını aktaran Yanılmaz, şunları kaydetti:

"Tüm sosyal çalışmalarımızın ana merkezinde siz değerli bayanlarımız bulunuyor. Ben inanıyorum ki çalışmalarımızda bayanlarımız yer alıyorsa biz doğruyu yapıyoruz demektir. Sizler yoksanız bir eksiklik var demektir. Çünkü aile ne kadar sağlam olursa toplum o kadar sağlam olur. Aileyi sağlam kılan tek unsur da sizlersiniz." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber