Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Temmuz 2014 - 19:08 Yorum: 0

Başkan Yanılmaz, çalışanlarla bayramlaştı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye personeliyle bayramlaştı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yanılmaz, hizmet binasında çalışanlarla bayramlaşmak...

Başkan Yanılmaz, çalışanlarla bayramlaştı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye personeliyle bayramlaştı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yanılmaz, hizmet binasında çalışanlarla bayramlaşmak üzere Belediye Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki programa katıldı.

Burada konuşan Yanılmaz, ramazanda güzel çalışmalara imza attıklarını ve bu mübarek ayı dolu dolu yaşadıklarını belirtti.

Yanılmaz, bayram süresince görev yapan personele teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Geçmiş Ramazan Bayramı'nız mübarek olsun. Rabbim, ailemizle, çocuklarımızla, büyüklerimizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Bizler Elazığ Belediyesinin çalışan aile bireyleriyiz. Bayramlaşalım diye bir araya geldik. Bizim hizmetlerimiz 24 saat, 365 gündür. Başkaları bayram yaparken onların huzur içinde bayram yapabilmeleri için bizim çalışmamız lazım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber