Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Başkan Yanılmaz çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentte devam eden çalışmaları inceledi.

Başkan Yanılmaz çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kentte devam eden çalışmaları inceledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 6 Ağustos'ta temeli atılan ve yapımı devam eden bin kişilik kapalı spor salonunu, çalışmalarda sona yaklaşılan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nı ve önemli projeler arasında yer alan Zafran ile Cip mesire alanlarını yerinde inceledi. Elazığ Belediyesi Meclis Üyeleri'nin de eşlik ettiği inceleme sırasında açıklamalarda bulunan Yanılmaz, "Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki çalışmalarımızı yerinde inceledik, kaldırımlar bütünüyle tamamlanmak üzere, asfalt serimi devam ediyor, yakın zamanda asfalt çalışması da bitirilerek hizmete sunulacak. Yine yakın zamanda temelini atmış olduğumuz Doğukent Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nun da yapımını yerinde kontrol ettik. Su basma seviyesine kadar beton dökülerek demirleri de döşenerek çıkma mesafesine gelmiş, hızla ilerliyor. İnşallah bittiğinde Elazığ'ımıza çok güzel bir spor salonu kazandırmış olacağız" dedi.

Cip Barajı'nın Elazığ'ın en önemli piknik alanlarından biri olacağını ve bir bölümünün yakın zamanda hizmete açılacağını vurgulayan Yanılmaz, "Diğer bölümü ile ilgili ise ihale çalışmalarımız devam ediyor. Cip Barajı'ndaki yavru sazan balıkları büyümüş ve gelecekte olta balıkçılığının da geliştiği bir alan olacak. Kentin ana merkezinde olan Zafran mesire alanı çok önemli. Hem yürüyüş hem bisiklet yollarının olduğu ve ormanlık alan olan mesire alanındaki çalışmalarımızı inceledik. Mesire alanımız bittiğinde bisiklet yolu, yürüyüş yolu, macera yolu, piknik alanı ve restoranı ile Elazığ'ımızın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacak" diye konuştu.

2016, 2017 ve 2018 yıllarının Elazığ'da şantiye belediyeciliğinin yaygın şeklide görüldüğü yıllar olacağını ifade eden Yanılmaz, "Bu yıllar içinde bir taraftan yeni mesire alanı, yeni yeşil alanlar, yeni yaşam merkezleri oluştururken bir taraftan spor salonu gibi spor alanındaki çalışmaları yapmış oluyoruz. Diğer taraftan ise yollarımızı genişleterek 3 şeritli yeni bulvarlar yapıyoruz. Yine mahallelerimizi birbirine bağlayan yeni yollar yapıyoruz. Elazığ'ımızın 38 mahallesinde piknik alanları, yolları ve kaldırımları ile Elazığ'ımızı örnek bir kent yapma çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerinde bulundu.

Başkan Yanılmaz çalışmaları inceledi

Başkan Yanılmaz çalışmaları inceledi

Başkan Yanılmaz çalışmaları inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber