Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Türkiye 18 Aralık 2017 - 16:03 Yorum: 0

Başkan Yaralı, AK Parti ilçe yönetimini ağırladı

AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya nezaket...

Başkan Yaralı, AK Parti ilçe yönetimini ağırladı

AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, 9 Eylül 2017 tarihinde yapılan AK Parti Saruhanlı 6. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığı görevine tekrar seçilen Ahmet Gökmen ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti'nin 16 yıldır milletin desteğiyle gönüllerde bir tutku haline geldiğini söyledi. AK Parti hareketinin genelde ve yerelde emin adımlarla geleceğe yürümeye devam edeceğini ifade eden Yaralı, "2002, 2007, 2011 ve 2015 genel seçimlerinde 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde sandıktan her defasında zaferle, daha da güçlenerek çıkan ak sevda hareketi tüm engellemelere rağmen 16 yıldır dimdik ayakta durmaktadır. Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden AK Parti, Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam edecek. Bizlerde bu yolda üzerimize düşen görevleri yerine getirecek, milletimize hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Gökmen ise mensubu olmaktan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğunu belirttiği Adalet ve Kalkınma Partisi'nin "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" düsturuyla Saruhanlı'yı ve Türkiye'yi daha güçlü yarınlara taşıyacağını, bu uğurda Başkan Yaralı ve dava arkadaşlarıyla omuz omuza çalışamaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Yaralı, AK Parti ilçe yönetimini ağırladı

Başkan Yaralı, AK Parti ilçe yönetimini ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber