Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Yaşar, Çamlıderelileri ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıdere Osmansin Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Başkan Yaşar, Çamlıderelileri ziyaret etti

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çamlıdere Osmansin Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Durmuş Atasoy'un daveti üzerine derneğin Şentepe Burç Mahallesi'ndeki hizmet binasına giden Başkan Yaşar, mahalle sakinlerine Şentepe'de yapılan çalışmaları anlatıp, yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi verdi.

Yenimahalle'deki birlik, kardeşlik örnek olmalı

Çamlıderelilerle uzun uzun sohbet eden Yaşar "Ben sizlerden biriyim. Ben de köy çocuğuyum. Tek gayem Yenimahalle'de birliği, beraberliği, kardeşliği örnek bir hale getirmektir" dedi.

Bölgeye yapılacak projeleri müjdeleyen Yaşar, "Yenimahalle herkes tarafından örnek gösterilen bir ilçe oldu. Gelecek kuşaklarımıza yaşanabilir bir ilçe bırakabilmek için güzel işler yapıyoruz. 2009'un Şentepe'sini de biliyorsunuz, bugün ki Şentepe'yi de görüyorsunuz. İnşallah önümüzdeki hafta çocuklarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize, engellilerimize hizmet verecek olan Yunus Emre Yüzme Havuzu ve Spor Tesisimizin ihalesini yapacağız. Yıl sonuna da bu bölgede bir kültür merkezinin temelini atacağız. Bu dönem içerisinde iki tesisi de sizlere kazandıracağız" diye konuştu.

Çamlıdere Osmansin Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Atasoy da mahalle sakinleri adına Başkan Yaşar'a katılımı ve Şentepe'ye kazandırdığı hizmetler için teşekkür etti.(ZEY-MK-Y)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber