Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Başkan Yaşar, ‘CITYTECH’ 2016 fuarını gezdi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte yerel yönetimlerinin gereksinim...

Başkan Yaşar, ‘CITYTECH’ 2016 fuarını gezdi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras ve Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte yerel yönetimlerinin gereksinim duyduğu makine, teçhizat ve ekipmanlarının tanıtıldığı "CITYTECH" 2016 fuarını gezdi.

Daha iyi bir ülkede, daha iyi kentlerde yaşamak için bu yıl onuncusu gerçekleştirilen Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ve 1. Peyzaj ve Bahçe Mobilyaları Fuarı'nda kurmaylarıyla birlikte stantları tek tek gezerek bilgi alan Başkan Yaşar, Yenimahalle'de uygulanabilecek görseller ve kullanılabilecek tesisatlar konusunda da sık sık not aldırdı.

Hizmet araçları dikkat çekti

Son teknoloji ve ekipmanların yanı sıra şehircilik üzerine yaklaşımlar, çözümler ve projelerin de katılımcıların dikkatine sunulduğu fuarda, son teknoloji helikopter, TIR ve diğer binek araçlar ise yakından inceledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir kenti yaşanabilir kılmak için gereken teknolojinin alıcısıyla buluşmasını amaçlayan bu gibi fuarlarda kurum yöneticilerinin daha uygun maliyetlerle daha kısa zamanda hizmet verebileceği tasarımlarla ufkunun açıldığını söyledi. Yenimahalle'de de altyapı çalışmalarında yeni teknoloji ve gelişmeleri takip ederek uygulamaya çalıştıklarını belirten Başkan Yaşar, "Çağın gerisinde kalmadan son teknoloji ürünlerini kullanmayı hedefliyoruz. Bu tür fuarlar bizlerin daha çağdaş ve estetik kentler için çalışmamızda ufkumuzu açıyor. Her şeyi bir arada görme imkanı sağlıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber