Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:03 Yorum: 0

Başkan Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Ertürk’ü ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü makamında ağırladı.

Başkan Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Ertürk’ü ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü makamında ağırladı.

Yerel gündemi ve Ankara'yı konuşan iki başkan yapmış oldukları çalışmalar hakkında da birbirlerine bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

"Hemşehrilerim Yenimahalle'de yaşamaktan memnunlar"

Yenimahalle'de yaşayan Kazanlıların her fırsatta Yaşar'dan çok memnun olduklarını ve ilçeye yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiklerini belirten Ertürk, "Hemşehrilerim Yenimahalle'de yaşamaktan çok memnunlar. Bu durum herkese eşit hizmet verdiğinizin ve başarılı işler yaptığınızın göstergesi. Tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar da ayrım yapmadan herkese, ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet etmeye çalıştığını söyledi. Belediye Başkanları arasındaki diyalog ve işbirliğinin önemine de dikkat çeken Yaşar, "Hepimizin ortak gayesi halkımıza ve Ankara'ya hizmet etmek. İşbirliği ve diyalog içinde olmamız da halkımız ve Ankara'nın yararına" diye konuştu.

Lokman Başkan ile böyle bir diyalogun gerçekleşmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Yerel yönetim ve hizmet anlamında aynı görüşte olmamız bizi yakınlaştırıyor" dedi.

"Biz köy çocuğuyuz"

Yaşar, "Ben kimseyi bana oy verdi, vermedi diye ayırt etmedim. Öncelikle hoşgörülü oldum. Gittim esnafımla çay içtim, sohbet ettim sıkıntılarını dinledim. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan kalpler de hoş bir seda bırakmak. Biz köy çocuğuyuz Lokman Başkan da öyle. Bu yüzden Anadolu'nun sorunlarını çok iyi biliyoruz. Başarımız bundan geliyor diye düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ertürk'e Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları öğrencilerinin el emeği göz nuru 3 boyutlu tablo hediye eden Yaşar, Ertürk'ten de biblo hediye aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber