Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ağustos 2018 - 11:43 Yorum: 0

Başkan Yaşar’dan bayram mesajı

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayramların birlik ve beraberliğin öneminin daha çok idrak edildiği...

Başkan Yaşar’dan bayram mesajı

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bayramların birlik ve beraberliğin öneminin daha çok idrak edildiği özel günler olduğuna dikkat çekerek, "Ülkemiz sıkıntılı ve sancılı bir süreçten geçiyor. Yaşadığımız tüm sıkıntılar biran evvel iç barışı, huzuru, birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis etmemiz gerektiğini bize gösteriyor" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız" ifadelerini kullandı.

Birlikte olmaya ve üretmeye ihtiyacımız var

Ülke içinde sağlanacak birlik ve beraberliğin dünya çapında da güçlü bir ülke olmanın yolu olduğunu kaydeden Yaşar, "İçeride ayrışmamız dış güçlerin işine gelir. İçeride birlik olmak ve kendi kendimize yeten ve üreten bir ülke olmamız dış güçlerin oyunlarına gelmemizi de engeller. İçerideki dirliğimiz ve üretimimiz en önemli iki hedefimiz olmalıdır" dedi.

İlçede hazırlıklar tamam

Başkan Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız. Kurbanlık satışları ve kesimleri için en temiz ve en modern alan olan Yakacık Kurban Pazarımızda her şey hazır. Kurban satış yerimizde otopark sorunu yaşanmaması için gün boyu servislerimiz alanda hizmet verecekler. Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, mezarlıklarımızın temizlikleri yapıldı. Aynı zamanda bayram namazı için tüm camilerimizi de bayrama hazırladık. Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için, zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini sürdürüyor. Kısacası Yenimahalle bayrama hazır. Şimdi buruk da olsa bir bayramı daha hemşerilerimle birlikte kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın insanlığa, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber