Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ağustos 2016 - 11:23 Yorum: 0

Başkan Yaşar’dan Çakırlargücü’ne destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve kısa sürede büyük başarılara imza atan Çakırlargücüspor'un...

Başkan Yaşar’dan Çakırlargücü’ne destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve kısa sürede büyük başarılara imza atan Çakırlargücüspor'un sezon açılışına katıldı.

2016-2017 sezonunda Süper Amatör Lig'de (SAL) mücadele edecek olan ve 2 yılda 2 şampiyonluk ile büyük bir başarıya imza atan Çakırlargücüspor, sezon açılışını Yenimahalle Belediyesi Batıkent Semt Sahası'nda anlamlı bir törenle gerçekleştirdi. Programa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yasar'ın yanı sıra Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) Başkanı Murat Kandazoğlu, Çakırlargücüspor Başkanı Mustafa Eryücel de katıldı.

Kulübe yeni sezonda başarılar dileyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yenimahalle'yi sporun her dalında belli bir noktaya getirmek için 7 yıldır çalışıyoruz. Toplum sokakta ne kadar kaynaşırsa, arkadaşlık ilişkilerini, hemşerilik bilincini ne kadar geliştirirse o ülkede barış, huzur ve sevgi hakim olur. Ben ilçemde bu bilinçle hareket ediyorum. Yenimahalleliler işlerinden çıkıp evlerine kapansın istemiyorum. Bunun için Yenimahalle'de iki tane FİFA standartlarında saha, 3 olimpik yüzme havuzu ve spor tesisi yaptık. Ve 4. spor tesisimizi de yakında ilçemize kazandıracağız. Ayrıca Yunus Erme Mahallemize önümüzdeki ay imzalarımızı atıyoruz, güzel bir 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu kazandıracağız" dedi.

Teknik ekip de yeni sezonda yine bir şampiyonluk elde edeceklerinin sözünü Başkan Mustafa Eryücel'e verdi. Konuşmaların ardından yönetim kadrosu ve tüm futbolcuları ile sezon acılısı yapan Çakırlargücü SK tarafından dualar eşliğinde kurbanlar kesildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber