Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Başkan Yavaş Din Görevlileri Haftasını kutladı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş İlçe Müftülüğü tarafından Yeşilli Camiinde düzenlenen din görevlileri toplantısına...

Başkan Yavaş Din Görevlileri Haftasını kutladı

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Yavaş İlçe Müftülüğü tarafından Yeşilli Camiinde düzenlenen din görevlileri toplantısına katıldı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, din görevlileri ile sohbet ederek, Sındırgı Belediyesi tarafından isme özel olarak hazırlanan bardakları hediye etti. Din görevlileri toplantısında konuşan başkan Yavaş, "Özel günler aslında insanların birbirine daha fazla kaynaşmaları için, hediyelerle, güzel sözlerle kendilerini özel hissettirmek için bir fırsattır. Birbirimizin eksikliklerini görmek yerine, pozitif düşüncelerle birlik beraberliği sağlamalı, daha çok mutluluk üzerine hayatımızı yönlendirmeliyiz. Bu topluma sevgiyi aşılayabilecek, dini duygularını okşayarak onları doğru yönlere çekebilecek olanlar sizlersiniz. Din görevlilerinin özellikle cami imamlarımızın iletişimi ve saygınlığı halk nezdinde farklı bir boyutta. Bunun en değerli ve acı örneğini 15 Temmuz gecesi yaşadık. Bu demokrasi zaferi içerisinde sizlerin payı oldukça büyük. Üzerine düşen yükü layıkıyla yerine getirdiniz. Salalar, Kur'an-ı Kerimler bizim dini bütün bölünmez bir millet olduğumuzun kanıtı oldu. Biz birbirimizi severek, pozitif düşünceleri ve doğru bilgileri birbirimize anlatarak daha güzel bir Sındırgı'yı, Türkiye'yi oluşturabiliriz. Bu konudaki en büyük pay sizlere düşüyor. Bizler de bu konuda daima sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyor, Cami ve Din görevlileri haftanızı kutluyorum" dedi.

Başkan Yavaş Din Görevlileri Haftasını kutladı

Başkan Yavaş Din Görevlileri Haftasını kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber