Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Başkan Yavaş söz verdiği projeleri hayata geçiriyor

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği "Kalem Deresi" projesi hayata geçiriliyor.

Başkan Yavaş söz verdiği projeleri hayata geçiriyor

Balıkesir'in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği "Kalem Deresi" projesi hayata geçiriliyor. Bin 100 metre uzunluğunda yaklaşık 4 milyon liralık ıslah projesinin 2 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, müteahhit firma yetkilileri, Kentsel Tasarım Müdürü Himmet Taşlıoğlu ve METEM müdürü Tuncay Öztürk ile birlikte seçim vaatleri arasında yer alan ve vizyon projelerinden biri olan Kalem Deresi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ekrem Yavaş, "Söz verdiğimiz gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Mahalle aralarında yer alan birçok derenin ıslah çalışmalarını gerçekleştirdik. Yine hız kesmeden Kalem deresi ıslah projesine başladık. Projenin tamamlanması ile birlikte kötü görünüm ortadan kalkacak. Peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile birlikte vatandaşlarımızın rahatça oturabilecekleri bir sosyal yaşam alanı oluşacak. Bin 26 metre olarak hesaplanan projenin bin 100 metre olarak METEM Okulu arkasında kalan kısmının da yapılmasını müteahhit firma yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonucunda sağladık. Projenin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Orman ve Su işleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na, DSİ Bölge müdürü Erol Şensöz'e, müteahhit firma yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sındırgı'mızın çehresini değiştirecek projelere hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Yavaş söz verdiği projeleri hayata geçiriyor

Başkan Yavaş söz verdiği projeleri hayata geçiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber