Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray Belediyesi sosyal tesisinde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın esnaf dostu bir başkan olduğunun altını çizerek her zaman kendisinin yanında olduklarını kaydetti. Ceylan, "Biz çok büyük bir sivil toplum örgütüyüz. Bizim çalışmalarımız belediye ile çoğu zaman hep iç içe oluyor. Bizi ilgilendiren bütün alanlardaki sorunlarımızla ilgili ne zaman yanına gitsek başkanımız bizi hem dinledi hem de sorunlarımızı not alarak hepsini çözdü. Allah'a şükür şu ana kadar çözümsüz hiçbir şeyimiz kalmadı. Belediye başkanımız her zaman aramızda ve bizimle beraber. Aksaray'ımıza esnaflarla ilgili yapılacak her hizmet öncesi bizimle istişare yaparak bizim de fikirlerimizi alıyor. Ben bu vesileyle esnaflarımız ve teşkilatlarımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"İstişare bizim birinci önceliğimiz" diyen Başkan Haluk Şahin Yazgı da, "Belediye olarak insanımıza bir hizmet sunmadan önce yaptığımız ilk iş, istişaredir. Bir hizmet yapacaksak bu hizmetin hedef kitlesi nedir? Nasıl yaparsak insanımız daha kolay faydalanır? Halkımız bizden ne bekliyor. Nasıl yapmamızı istiyor. İlk önce bunun araştırmasını yapar hizmetten faydalanacak kesimle yaptığımız istişare sonunda icraatımızı yaparız. O yüzden, siz esnaf oda başkanları bizim birer temsilcimiz sayılırsınız. Çünkü Odanıza kayıtlı esnafların neler istediğini, istek ve önerini dinliyorsunuz. Bu istekleri bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın faydasına olacak her iş de sizin yanınızda olmaya da devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk de yaptıkları kısa konuşmalarda Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya ve oda başkanlarına Aksaray'a hizmet konusunda gösterdikleri birlik, beraberlikten dolayı teşekkür ettiler. Başkan Yazgı, belediye olarak yapılan hizmetlerin bir kısmını sinevizyon gösterisi ile oda başkanlarına tanıttı. Yazgı, hizmetleri anlattıktan sonra oda başkanlarının istek ve önerilerini aldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ve tüm oda başkanları da Aksaray'a yapılacak her türlü hizmette her zaman Başkan Yazgı'nın yanında olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Fırıncılar Oda Başkanı Halis Altınsoy, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Üçkulak, Berberler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Ağaç İşleri Odası Başkanı Mesut Konuk, Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Şoförler Odası Başkanı Ferit Özkaraca, Terziler Odası Başkanı İsmail Coşkun, Gülağaç Esnaf Odası Başkanı Dede Koca, Güzelyurt Esnaf Odası Başkanı Beytullah Andıç, Manavlar Balıkçılar Tavukçular Yumurtacılar Esnaf Odası Başkanı Musamettin Bozkurt katıldı.

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Başkan Yazgı, oda başkanlarıyla istişare toplantısında buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber