Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:18 Yorum: 0

Başkan Yazgı Somuncu Baba film ekibiyle buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Somuncu Baba filminin yönetmeni, oyuncuları ve set ekibi ile bir araya geldi.Yazgı, Somuncu Baba filminin Aksaray'da çekilmesinden büyük...

Başkan Yazgı Somuncu Baba film ekibiyle buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Somuncu Baba filminin yönetmeni, oyuncuları ve set ekibi ile bir araya geldi.

Yazgı, Somuncu Baba filminin Aksaray'da çekilmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Her ilin bir simgesinin olduğunu ve Aksaray'ın da Somuncu Baba ile tanıtılmasının kendilerini gururlandırdığını aktaran Yazgı, şunları kaydetti:

''Somuncu Baba bize öyle bir bereket ve güzellik verdi ki ilk önce filmi ile başladık bu işe. Bizim için en önemli şeylerden birisi de Aksarayımızı her bakımdan tanıtmak. Aksaray’ın hemen yanında bulunan illerden Kırşehir’de Ahi Evran, Nevşehir’de Hacı Bektaş-ı Veli, Konya’da ise Mevlana gibi önemli şahsiyetler var. Biz de 'Somuncu Babamız ile öne çıkalım' dedik. İnşallah bu filmimizin yapımından sonra Somuncu Baba'yı daha çok anacağız."

Filmin yönetmeni Kürşat Kizbaz ise sinema filmi yapmanın hayal kurmakla başladığını ifade etti.

Bir haftada 38 sahne çektiklerini aktaran Kizbaz, "Yani filmin dörtte birini tamamladık. Nasip olursa önümüzdeki hafta filmin yüzde 43'ü bitmiş olacak. Mart, nisan ve mayıs aylarında da birer haftalık çekimlerimiz olacak. Aksaray'ın 25 ayrı noktasında çekim yapılacak" diye konuştu.

Programa, AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, oyuncular Furkan Palalı, Suna Selen, Altan Akışık, Altan Gördüm ve set ekibi katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber