Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Aralık 2017 - 11:58 Yorum: 0

Başkan Yazıcı çocukları sevindirmeye devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Şaban...

Başkan Yazıcı çocukları sevindirmeye devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Hani Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçedeki okulları, ilçe merkezi ve kırsal mahalleri dolaşarak çocuklara ve gençlere oyuncak, bulmaca seti ve spor malzemesi dağıtarak bayram yaşatma geleneğini sürdürüyor. Hediye dağıtım turları kapsamında gittiği her mahalle ve sokaklarda etrafını saran çocukların "Kaymakam amca hoş geldin" sözleriyle karşılanan Başkan Yazıcı, tüm çocuklara araçlarda ve kendi makam aracında tıka basa dolu spor malzemeleri ve çeşitli oyuncakları hediye ediyor. Çocuklar, hediyelerini alabilmek için heyecanla makam aracının etrafını sarıyor. Çocuklar Yazıcı'nın araç geçiş güzergahlarında, kaymakamlık ve belediye başkanlığı binalarının önünde her gün hediye almak için bekliyor.

İçi çeşitli hediyelerle dolu makam aracını zaman zaman yol kenarlarına çeken Başkan Yazıcı, yüzlerinde bayramı andıran sevinç coşkusuyla alacakları hediyeleri bekleyen çocuklara futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, oyuncak bebek, oyuncak araba, bulmaca seti dağıtarak çocukların yanı sıra vatandaşlardan da büyük ilgisini topluyor.

Başkan Yazıcı çocukları sevindirmeye devam ediyor

Başkan Yazıcı çocukları sevindirmeye devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber