Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:53 Yorum: 0

Başkan Yemenici’den 30 Ağustos mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 30 Ağustos Şehitleri Anma ve Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yemenici’den 30 Ağustos mesajı

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 30 Ağustos Şehitleri Anma ve Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yemenici yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu mukaddes vatanı emanet etmiştir. Bir milletin vatan sevgisiyle, onuruyla verdiği bağımsızlık mücadelesi ve direnişinin yakın Türk tarihindeki karşılığı; 30 Ağustos 1922'de zafer kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'dir. 94 yıl önce kahraman ordumuzun kazandığı bu zafer, asırlardır hür yaşayan milletimizin ilelebet bağımsız yaşama iradesinin en önemli göstergesidir."

Yaklaşık bir asır süre sonra, milletimizin, milli iradenin zaferiyle neticelenen 15 Temmuz 2016 direnişi de, milletçe bağımsız yaşama irademizin muhteşem bir tezahürüdür. İnanıyorum ki, aziz milletimizin bu iradesi hep var olacak ve daima iş başında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin 94. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bedelini canlarıyla, kanlarıyla, alın terleriyle ödeyen ve bizlere bırakan Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Şehitleri Anma ve Zafer Bayramını kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber