Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 16 Ekim 2017 - 21:28 Yorum: 0

Başkan Yemenici’ye teşekkür plaketi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde geçtiğimiz...

Başkan Yemenici’ye teşekkür plaketi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleşen Uluslararası Çocuk Hakları Kongresine katkı sağlayan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve beraberindeki heyet makamında ziyaret etti. Çocuk haklarının benimsenmesi ve uygulanması konusunda ortaya konulacak çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla gerçekleşen kongrenin organizasyonuna destek veren Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'ye, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür yardımcısı Cemal Keskin tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

Başkan Yemenici’ye teşekkür plaketi

Başkan Yemenici’ye teşekkür plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber