Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Şubat 2018 - 12:23 Yorum: 0

Başkan Yıldırım Bursa iş dünyası ile buluşacak

Başbakan Binali Yıldırım, 25 Şubat Pazar günü Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda Bursa iş dünyası temsilcileri...

Başkan Yıldırım Bursa iş dünyası ile buluşacak

Başbakan Binali Yıldırım, 25 Şubat Pazar günü Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (BTSO) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıda Bursa iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelecek.

BTSO, Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırlamaya hazırlanıyor. BTSO'nun konuğu olarak saat 18:00'de Merinos AKKM'de düzenlenecek akşam yemeğine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Bursa iş dünyası temsilcileri ile buluşacak. Ülke ekonomisinin kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmaya ve üretmeye devam ettiklerini belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "Hükümetimizin teşvik ve destekleri sayesinde Bursa iş dünyası olarak şehir ve ülke ekonomisine ivme kazandıran çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım da Bursa temasları çerçevesinde odamızın konuğu olarak üyelerimizle bir araya gelecek. Şehir ekonomisi ve odamızın yürüttüğü makro projeler hakkında bilgiler aktaracağımız başbakanımızı ağırlamak hem bizler, hem de iş dünyamız için çok önemli" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber