Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 17:18 Yorum: 0

Başkan Yılmaz, Çarşambalılar’la bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma programında hemşerileriyle...

Başkan Yılmaz, Çarşambalılar’la bayramlaştı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma programında hemşerileriyle bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti.

Dernek bahçesinde samimi bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmada konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsunumuzun her yerinde coşku içinde bir bayram geçiriyoruz. Her toplantıda devlet ile millet bir araya geliyor. Makam ve mevki ayırt etmeksizin hoş vakitler geçiriyoruz. Paylaşım duygularımız had safhada. Kurban bayramının amacı da budur zaten. Kardeşliğin, paylaşımın, samimiyetin yoğun bir şekilde kalplerde hissedildiği bugünlerin yılın her gününe yayılması dileğiyle hepinizin bayramını kutlarım" dedi.

Bayramlaşmaya Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu ile birlikte dernek üyelerinin yanı sıra, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, SAMGİAD üyeleri de katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber