Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:53 Yorum: 0

Başkan Yılmaz: “Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, test sürüşleri devam eden Gar-Tekkeköy raylı sistem hattını inceledi.

Başkan Yılmaz: “Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, test sürüşleri devam eden Gar-Tekkeköy raylı sistem hattını inceledi.

Vatandaşların tek araç kullanarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden Tekkeköy'e kadar ulaşmasını sağlayacak olan Gar-Tekkeköy raylı sistem projesi hayata geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gar-Tekkeköy arasında yapımı tamamlanan raylı sistem güzergahında gerçekleştirilen test sürüşüne katılarak, "Verdiğimiz sözü tuttuk. Bugün 10.10.2016 ve tramvayımız Tekkeköy'e kadar gidiyor. Bu projenin hayata geçmesinde gece-gündüz demeden, sosyal hayatlarından fedakarlık yaparak çalışmalarını sürdüren tüm personelimize teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

"Samsun'da raylı sistem ağını her geçen yıl arttırmayı hedefliyoruz"

Gar İstasyonu'ndan Tekkeköy'e kadar giderek güzergahı inceleyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Tüm istasyonlarımızda alt yapı çalışmalarımızın tamamını bitirdik. İstasyonlarımız aktif hale getirildi. Test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından 1 hafta içinde yolcu taşımaya başlayacağız. Test sürüşlerindeki tek amacımız tramvay kullanan vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamasıdır. Bugün verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Samsun için, sizin için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Samsun'da raylı sistem ağını her geçen yıl arttırmayı hedefliyoruz. Ulaşım adına kentimiz için büyük bir adım attık. Bu adımları koşar adımlara çevirerek hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber