Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Başkan Yılmaz’a ziyaretler

Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Necmi Kurt ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof.

Başkan Yılmaz’a ziyaretler

Emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Necmi Kurt ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Taşkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a ayrı ayrı veda ziyaretinde bulundular.

Görev sürelerini tamamlayarak emekliye ayrılan Samsun Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt ve OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Taşkıran veda ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı da makamında ayrı ayrı ziyaret eden Kurt ile Taşkıran, "Samsun'da sizinle birlikte bu şehre hizmet etmek bizim için büyük onur oldu" diyerek veda ettiler.

Görev yaptıkları süre boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı Kurt ve Taşkıran'a teşekkür eden Başkan Yılmaz da, "Sayın Valimiz ve çok değerli hocamıza bundan sonraki hayatlarında ömür boyu sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel yıllar diliyorum" dedi.

Başkan Yılmaz’a ziyaretler

Başkan Yılmaz’a ziyaretler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber