Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 14:33 Yorum: 0

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

İki yıl önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz ilk Ramazan ayı ile birlikte 19 ilçede vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında...

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

İki yıl önce Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz ilk Ramazan ayı ile birlikte 19 ilçede vatandaşlarla birlikte iftar sofrasında buluşarak bir gönül seferberliği başlatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu yıl da dur durak bilmedi.

HER İLÇEYE ÖZEL İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilk yıl önce başlattığı vatandaşlarla iftar sofralarında buluştuğu uygulamayı bu yılda sürdürdü. Başkan Yılmaz, iftar yaptığı ilçede geceliyor ve ertesi gün bir başka ilçeye geçerek hizmetleri yerinde inceliyor. İftar öncesi günün erken saatlerinde ilçeye giden, mahallelerde Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını denetleyen ve incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, iftarın ardından ise muhtarlar ve STK temsilcileriyle sahura kadar süren toplantılar gerçekleştiriyor. Geçen yıl 19 ilçede iftar yapan Başkan Yılmaz, bu yıl eskiden belde olan 8 yerleşim alanını da programına alarak vatandaşlarla gönül bağını güçlendirdi.

115 FARKLI NOKTADA EKİPLERİMİZ ÇALIŞIYOR

Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan portresi çizen Başkan Yılmaz, Büyükşehirle Ordu'ya tarihinin en büyük yatırımlarını yaptıklarına dikkat çekti. Başkan Yılmaz, " Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getireceğiz. İlçelerde hem iftar açıp, hem de konaklayarak, sorunlarıyla ilgili toplantılar yapıyoruz. Bazen bu toplantılarımız sahura kadar sürüyor. Ama yine de yetmez. Daha çok çalışacağız. İlçelere gittiğimizde görüyoruz ki, bazı konular kağıt üzerinde durduğu gibi durmuyor. Vatandaşımızı dinliyoruz, sohbet ediyoruz. Özellikle şundan mutluluk duyuyoruz. Şükürler olsun ki Ordu'nun her noktası şantiyeye dönüştü. Bugün itibariyle 115 noktada ekiplerimiz, geleceğin Ordu'sunu inşa ediyor" diye konuştu.

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

Başkan Yılmaz’dan Gönül Seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber