Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:38 Yorum: 0

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yol ile ilgili sorunlarını dile getiren muhtarlara güvence verdi.

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yol ile ilgili sorunlarını dile getiren muhtarlara güvence verdi. Başkan Yılmaz, "Hepinizin hayatta en iyi bildiği bir iş vardır. Benim de en iyi bildiğim iş yol. Ben kafama koydum. Hepsini yapacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vezirköprü ve Çarşamba'dan gelen muhtarları makamında ağırladı. Muhtarlara, sizler bizim hizmet ve yol arkadaşımızsınız diyen Başkan Yılmaz, muhtarların mahallelerindeki grup yolları ile ilgili olan taleplerini de dinleyerek muhtarlardan yol konusunda endişe duymamalarını istedi.

"Bu iş kasap çengeli gibi aklımızda takılı"

"Benim hayatım yol" diyen Başkan Yılmaz, "Kredi kullanıyoruz, başka harcamalarımızdan kısıyoruz ama asla köy yollarındaki çalışma tempomuzu düşürmüyoruz. O yüzden rahat olun asla endişeniz olmasın. Bilin ki bu iş bizim kafamızda kasap çengeli gibi takılı duruyor. Benim hayatım bu iş. Hepinizin hayatta en iyi bildiği bir iş vardır. Benim de en iyi bildiğim iş yol. 20 sene öncesini de bundan 10 sene sonra olması gerekeni de çok iyi biliyorum. Ben kafama koydum hepsini yapacağız. Ama tüm bunların hepsi bir imkan meselesi" diye konuştu.

"Gözümüzü kararttık ömürlük yollar yapıyoruz"

Ömürlük yollar inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Görüyorsunuz yaptıklarımızı. Bir daha geri dönüp bakmayacak şekilde kaliteli yapıyoruz. Bu sene yap iki sene sonra tekrar yap mantığını rafa kaldırdık. Artık ömürlük yollar inşa ediyoruz. Beton yola döndük ve bu da bizim tempomuzu biraz yavaşlatıyor. Çünkü beton yolun ilerleme hızı, sathi kaplama gibi değil. Yavaş ilerliyoruz ama kalıcı oluyor. Bir dahaki sene bozup yeniden yapmak zorunda kalmıyoruz. Bakım masrafını ortadan kaldırıyoruz. O harcayacağımız yama masrafını ise yeni yapacağımız yollarımıza harcıyoruz. Samsun'da 5 bin kilometrelik yol ağır var. Acil yapılması gereken yol ağı ise yaklaşık 3 bin kilometre. Biz bunun bin kilometresini bitirmiş durumdayız. Geri kalanının da planını yaptık ve hızla devam ediyoruz. Sizler rahat olun. Gözümüzü kararttık gece gündüz yol işine kenetlenmiş durumdayız" şeklinde konuştu.

Köylerimizde artık yol derdini bitiriyoruz diyen Başkan Yılmaz, köylerde rençperliğin artırılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Başkan Yılmaz’dan muhtarlara güvence

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber