Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Ocak 2018 - 12:38 Yorum: 0

Başkan Yılmazer, eğitim gönüllülerini ağırladı

Eğitim gönüllülerinin bir araya geldiği toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Doç.

Başkan Yılmazer, eğitim gönüllülerini ağırladı

Eğitim gönüllülerinin bir araya geldiği toplantıya Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Dede ve ilçede görev yapan okul aile birliği başkanları katıldı. Başkan Yılmazer, toplantıya katılan misafirleri ile tek tek ilgilendi, sohbet etti. Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer toplantıda yaptığı açıklamada, "Sapanca'mızın eğitim seviyesini yukarılara çekmemiz bizler için önemli görevlerden biridir. Siz değerli okul aile birliği başkanları ve yönetimleri eğitim camiası için gönüllülersiniz, sizlerle el ele vererek çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlayıp, ülkemizin en iyi yerlere gelmesi için çaba sarf etmemiz gerek" dedi. Başkan Yılmazer eğitime destek amaçlı adeta seferberlik ilan ettiklerini belirterek, " Sapanca Belediyesi olarak, 4 yıl içinde yedi Bilgi-Kültür Sanat Evi açtık. Çocuklarımız için birçok farklı branşta spor kursları açtık ve 1592 çocuğumuz kurslarımızdan faydalanıyor. Elimizin değmediği okul kalmadı desek bu abartı olmaz. İmkânlar doğrultusunda okullarımızın taleplerini yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Sapanca'da yeni yapılan okullar ve diğer hizmetlerden söz eden Başkan Yılmazer, okulların eksikliklerinin giderilmesi noktasında fiziki manada belediye olarak üzerlerine düşen ne varsa onu yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirerek, eğitime gönüllü olarak elçi vazifesi gören okul aile birliklerinin okullarına verdikleri hizmetlerden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

"Başkan Yılmazer'in, eğitimci olması bizlerinde büyük kazanım"

Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Dede, yaptığı konuşmada böylesine anlamlı bir günde birlikteliklerini sağlayan Başkan Yılmazer'e teşekkür etti. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin en önemli amacının, bir ülkenin geleceği olan çocukları iyi insan ve iyi vatandaşlar olarak yetiştirmek olduğunu belirtti. Dede, "Okul aile birliklerimizle sık sık bir araya geliyoruz ve şunu diye biliriz ki okullarımızın sorunları minimuma indi, desteklerini asla esirgemeyen, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'in eğitimci olması bizlerinde büyük kazanımı olduğuna inanıyorum. 4 Yılda Sapanca'ya eğitim alanında yapılan tüm proje ve yatırımlardan dolayı kendisini kutluyorum" dedi.Toplantı soru ve cevap şeklinde devam etti ve toplantı sonunda Başkan Yılmazer, okul aile birliği başkanlarıyla toplu fotoğraf çekildi.

Başkan Yılmazer, eğitim gönüllülerini ağırladı

Başkan Yılmazer, eğitim gönüllülerini ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber