Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 19 Aralık 2018 - 17:48 Yorum: 0

Başkan Yılmazer yağışın olumsuz etkilediği yerleri inceledi

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, aniden bastıran ve kısa sürede hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağış sonrası olumsuz etkilenen...

Başkan Yılmazer yağışın olumsuz etkilediği yerleri inceledi

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, aniden bastıran ve kısa sürede hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağış sonrası olumsuz etkilenen noktaları inceledi.

Aniden bastıran ve kısa sürede hayatı olumsuz etkileyen yağışlar sonrasında hemşehrilerini yalnız bırakmayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, su taşkınlarının yaşandığı bölgelerde incelemeler yaparak gereken talimatları verdi. Sapanca sokaklarında incelemede bulunarak mahalle sakinlerinden bilgi aldı. Başkan Yılmazer, "Son dönemlerde ani ve etkili olan sağanak yağışlar, yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de zaman zaman etkili olmaktadır. Kısa sürede ve mevsim normallerinin çok üzerinde düşen yağış sonrasında etkilenen hemşehrilerimizin mağdur olmaması için belediye ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde etkilenen yerleri yerinde inceledik ve gereken önlemleri, tedbirleri aldık. Yağış dolayısıyla olumsuz etkilenen hemşehrilerimize ekiplerimiz ivedilikle geri dönüş yaparak gereken destekler verilmektedir" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmazer yağışın olumsuz etkilediği yerleri inceledi

Başkan Yılmazer yağışın olumsuz etkilediği yerleri inceledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber