Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 13:28 Yorum: 0

Başkan Yüksel asker düğünlerine katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önümüzdeki ay vatani görevlerine uğurlanacak 98/1 tertip askerleri için yapılan asker düğünlerine katılarak gençlere...

Başkan Yüksel asker düğünlerine katıldı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önümüzdeki ay vatani görevlerine uğurlanacak 98/1 tertip askerleri için yapılan asker düğünlerine katılarak gençlere hayırlı teskereler diledi.

Ergene ilçesi genelinde birçok mahallede gerçekleşen asker düğünleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, asker aileleri, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Asker gecesinde tüm askerlere hayırlı tezkereler dileyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Bu sene askere gidecek gençleri askere uğurlamadan önce onlara moral vermek, onları ana baba ocağından asker ocağına neşe ve sevinç içerisinde uğurlamak adına bu güzel anlamlı gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ne mutlu asker olan gençlerin anne babalarına ki, evlatlarını büyütmüş askerlik çağına getirmişler. Asker analarını ve babalarını canı gönülden kutluyorum" dedi.

Başkan Yüksel ayrıca, "Sevgili gençler her vatan evladı gibi sizler de vatan topraklarında nöbet tutmak için ayrılıyorsunuz. Bu mukaddes görevinizde sizlere başarılar dilerim. Görev esnasında her türlü kaza ve beladan koruması için Cenabı Hak'tan niyaz diliyorum. Tüm vatan topraklarında nöbet tutan askerlerimize ve sizlere hayırlı teskereler diliyorum. Ayrıca Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesine giden askerlerimizin ve tüm askerlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından 98/1 tertip askerleri gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Başkan Yüksel asker düğünlerine katıldı

Başkan Yüksel asker düğünlerine katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber