Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Aralık 2018 - 12:03 Yorum: 0

Başkan Yüksel kafe açılışına katıldı

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, davet edildiği bir iş yerinin açılış törenine katılarak, kurdelesini...

Başkan Yüksel kafe açılışına katıldı

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, davet edildiği bir iş yerinin açılış törenine katılarak, kurdelesini kesti.

Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya ile birlikte Altıok Mahallesi'nde hizmete giren kafenin açılışına katıldı. Okunan duaların ardından konuşma yapan Yüksel, "Birazdan hizmete açılacak bu işyerimizin sahiplerine bereketli boz kazançlar getirmesini ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diyerek, kurdeleyi kesti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber