Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2021 - 10:33 Yorum: 0

Başkan Yüksel Süleymanpaşa’nın her yerinde

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin çeşitli birimleri tarafından yürütülen tüm çalışmaları düzenli olarak yerinde takip etmesinin...

Başkan Yüksel Süleymanpaşa’nın her yerinde

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin çeşitli birimleri tarafından yürütülen tüm çalışmaları düzenli olarak yerinde takip etmesinin yanı sıra sık sık her kesimden vatandaşlarla bir araya gelerek Süleymanpaşalıların beklentilerini değerlendirerek halkın nabzını tutuyor.

Süleymanpaşa'nın en büyük halk pazarı olan Perşembe Pazarını ziyaret eden Başkan Yüksel, burada hem esnafın belediyeden beklenti ve taleplerini dinledi hem de alışverişe gelen vatandaşlarla selamlaşarak ayaküstü sohbet etti. Esnafa bol kazançlar temenni eden Yüksel, kapalı pazaryeri çalışmaları ile ilgili de hem vatandaşa hem esnafa bilgilendirmede bulundu.

Yapıncak yaprak hasadı şenliğine katıldı

Yüksel, daha sonra alanında Türkiye'nin iki enstitüsünden biri olan Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü'nde Trakya'nın coğrafi işaret alan Yapıncak üzümünün yaprak hasadının başlaması dolayısıyla düzenlenen Yapıncak Yaprak Hasadı Şenliği'ne katıldı. Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün 30'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen şenlikte enstitü yetkililerinden bilgi alan Yüksel, şenlik kapsamında düzenlenen halk oyunları ve diğer etkinlikleri takip etti ve yaprak hasadının üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ferhadanlı ve Kaşıkçı'ya ziyaret

Günün ilerleyen saatlerinde kırsal mahalle ziyaretleri de gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, Kaşıkçı ve Ferhadanlı Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde incelemesinin yanı sıra mahalle sakinleri ile sohbet ederek talep beklentileri dinledi. Kırsal mahallelerde gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Yüksel'e Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı ve Sabri Çınar da eşlik ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber