Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ağustos 2016 - 18:48 Yorum: 0

Başkan Yurdunuseven Gaziantep saldırısını kınadı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Gaziantep'te meydana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınadığını söyledi.

Başkan Yurdunuseven Gaziantep saldırısını kınadı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Gaziantep'te meydana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınadığını söyledi. Yurdunuseven, "Masum insanları öldürerek ülkemize ve milletimize zarar vermeye çalışanları kınıyoruz. Birlikteliğimizi kimse bozamayacak. Biz birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde meydana gelen terör saldırısının yürekleri yaktığını dile getiren Başkan Yurdunuseven, hain terör örgütünün kardeşliği ve birlikteliği bölmeye gücünün yetemeyeceğini ifade etti. 51 kişinin yaşamını yitirdiği ve 93 kişinin de yaralandığı alçak saldırıyı gerçekleştirenlerin hesap vereceğini dile getiren Yurdunuseven şunları söyledi;

"Terörün her türlüsünü lanetliyoruz ve kınıyoruz. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında artan terör olaylarının sebebi bellidir. Türkiye Cumhuriyetini yıpratmak ve kardeşlik bağlarını koparmaktır. Ama şunu iyi bilmelidir ki; 79 Milyon bir ve beraberdir. Hangi terör örgütü olursa olsun, Türk'ün, Kürt'ün, Lazın, Çerkezin, Gürcünün, Abazanın arasını bozamayacaklar. Dün'de Gaziantep'te düğün yapan vatandaşlarımıza yönelik yapılan menfur terör saldırısı bir kez daha göstermiştir ki Türkiye'nin düşmanları boş durmayacaktır. O hainler ne yaparlarsa yapsınlar bizler millet olarak dik durmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Gaziantep'teki patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimizin başı sağ olsun diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber