Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ağustos 2016 - 10:48 Yorum: 0

Başkan Yurdunuseven’den 15. kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü" ile ilgili yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yurdunuseven’den 15. kuruluş yıl dönümü mesajı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, "AK Parti'nin 15. Kuruluş Yıl Dönümü" ile ilgili yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Partinin kuruluşunun 15'inci yılı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Başkan Yurdunuseven, AK Parti'nin halka hizmet etmek için 2001 yılında yola çıktığını söyledi. Başkanı Yurdunuseven, AK Parti'nin 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanların yegane umudu olduğu kaydetti. Başkan Yurdunuseven mesajında şu ifadelere yer verdi:

"14 Ağustos 2001 yılında Kurucu Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan partimiz halkımızın teveccühleri ve destekleriyle girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktı. 2001 yılında partimizin temelleri ilimizde atıldı ve partimiz bütün Türkiye'yi kucaklayan bir parti oldu. AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane umudu oldu. AK Parti Türkiye'nin omurgası olan bir partidir. Kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine görev bilen partimiz, milletin efendisi değil hizmet karı olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan ve Başbakanımız Binali Yıldırım, önderliğinde siyasi hayatına devam eden partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur. Aziz Milletimizin bahtını açmak için başlatılan hizmet yolculuğunda gece gündüz demeden devam ediliyor.

Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen, ülkemizdeki kardeşlik bağlarını koparmak isteyen FETO terör örgütü ve onun destekçilerine en güzel cevabı milletimiz meydanlara inerek vermiştir. 27 gün meydanları boş bırakmayarak, demokrasiye ve iradesine sahip çıkan milletimiz bir ve beraber olarak tüm Dünya'ya kardeşliğin nasıl olduğunu göstermiştir. Türkiye'yi dize getirmek isteyenler, millet nasıl olurmuş, bayrak ne demekmiş gördüler. Türkü, Kürdü, Alevi'si, Sünni'si, Laz'ı, Çerkez'i, her kesimden insanlar vatanı, bayrağı, devleti için tek vücut oldu. Atalarımızdan emanet aldığımız bu vatan toprağını, Atalarımıza layık bir şekilde korumaya devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber