Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 17:13 Yorum: 0

Başkan Zeki Toçoğlu final maçlarını izledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kıyasıya rekabete sahne olan 28. Olgunlar Futbol Turnuvasında oynanan final maçlarını tribünden takip...

Başkan Zeki Toçoğlu final maçlarını izledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kıyasıya rekabete sahne olan 28. Olgunlar Futbol Turnuvasında oynanan final maçlarını tribünden takip etti. Turnuva Tecrübeli Olgunlar, Olgunlar ve Genç Olgunlar kategorilerinde oynanan final mücadeleleri ile sona erdi. Başkan Toçoğlu, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi sahasında oynanan final maçlarında Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve çok sayıda izleyici yer aldı.

Final gününün ilk maçı Tecrübeli Olgunlar kategorisinde Remax Hür ile Çiftçi Kardeşler arasında oynandı. Mücadele Çiftçi Kardeşler'in 3 - 2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Olgunlar kategorisinde Bosna Pırıldar Market Er Yapı ile Erkan Sezgin Düğün ve Toplantı Salonu karşılaştı. Normal süresi 3 - 3 biten mücadeleyi penaltı atışları sonucu Erkan Sezgin Düğün ve Toplantı Salonu kazandı. Turnuvanın son finali ise Genç Olgunlar kategorisinde gerçekleştirildi. Turyap Aydınlı Ticaret ile Toy Aydınlatma'nın karşılaştığı maç 8 - 5'lik Turyap Aydınlı Ticaret'in üstünlüğü ile sona erdi. Başkan Toçoğlu, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederken, Genç Olgunlar Kategorisinde şampiyon olan Turyap Aydınlı Ticaret'e kupasını verdi.

Başkan Zeki Toçoğlu final maçlarını izledi

Başkan Zeki Toçoğlu final maçlarını izledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber