Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 08:43 Yorum: 0

Başkan Zolan: “Çamur siyasetine son verin”

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinelerinin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin işyerinin çevre düzenlemesinde çalıştığı şeklindeki açıklamalara...

Başkan Zolan: “Çamur siyasetine son verin”

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makinelerinin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin işyerinin çevre düzenlemesinde çalıştığı şeklindeki açıklamalara karşı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir açıklama yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediyeye ait iş makinelerinin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin iş yerinin çevre düzenlemesinde kullanıldığı iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Yapılan iddiaların asılsız ve mesnetsiz olduğunu belirten Başkan Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi ne kişilere özel bir uygulama yapar ne de Sayın Bakanımız böyle bir şeye tenezzül eder. Bu haksız suçlamalar tamamen çamur siyasetinin bir göstergesidir. Çalışma yapılan yer Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir yerdir ve Bakanımızın mülkiyetinde bulunan arazi sınırları içinde hiçbir çalışma yapılmamıştır" dedi.

Söz konusu çalışmanın yapıldığı yerinin belediyeye ait olduğunu belirten Zolan, "Bozburun Mahallesi ve çevresinde bir süre önce yapımına başladığımız ve ihalesini tamamladığımız 10 kavşak çalışmasından biri olan bu projemizle ilgili yapılan asılsız iddialar maalesef bizi derinden üzmüştür. Denizli Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan ve toplam 10 kavşağı kapsayan projemiz tüm hızıyla devam ederken, bunlardan 4'ü bitirtilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bunun yanında İzmir asfaltındaki 2 kavşak düzenlemesi daha devam etmektedir. Bu kavşakların bölge trafiğini nasıl rahatlattığı herkesin malumudur" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamayı yapanı kınadıklarını belirten Zolan, "Keşke kendisi basın yolu ile bize çamur atmak yerine Belediyemizden çalışma hakkında doğru bilgileri alsaydı. Şurası bilinmelidir ki, hangi haksız suçlama ile karşı karşıya kalsak da kentimizin dört bir yanında başlattığımız çalışmalar aralıksız sürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu asılsız, çamur siyasetinin bir göstergesi olan mesnetsiz iddialar bizleri yıldıramayacak aksine daha azimle hizmetlerimize devam etmemize vesile olacaktır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber