Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Başkan Zolan’dan Taziye Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Zolan’dan Taziye Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde, hain teröristlerle çıkan çatışmada ve destek için giden helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman Mehmetçikler için başsağlığı mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vatan savunmasında hayatını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyorum" dedi. Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Milletimiz bu vatan için kanını döken şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak, onları sonsuza kadar sevgi, saygı ve minnetle hatırlayacaktır. Devletimizin alçak ve bölücü terör örgütü ile mücadele kararlılığı da aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır."

Şehit düşen askerlerden bir tanesinin Acıpayamlı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan olduğunu üzüntüyle öğrendiklerini kaydeden Başkan Zolan, "Milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden eli kanlı terör örgütünün saldırıları asla karşılıksız kalmayacak, gereken en sert cevabı misliyle almaya devam edeceklerdir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit olan askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize sabır, yaralanan kahraman Mehmetçiklerimize ise acil şifalar diliyorum. Denizlimizin ve ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber