Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Eylül 2016 - 17:23 Yorum: 0

Başkandan gazeteciye ziyaret

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz günlerde ikinci kez kalp krizi geçiren ve anjiyo olan Ünye'nin duayen gazetecilerinden Ahmet Yenin'i evinde...

Başkandan gazeteciye ziyaret

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz günlerde ikinci kez kalp krizi geçiren ve anjiyo olan Ünye'nin duayen gazetecilerinden Ahmet Yenin'i evinde ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Çamyar'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve Ünye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür İlhan Kartal da katıldı. Ziyarette Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ahmet Yenin'e geçmiş olsun dileklerini iletirken. Yenin ise bu nazik ziyaretten dolayı Başkan Çamyar'a teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar "İkinci kez geçirdiği rahatsızlığa rağmen Ahmet ağabeyimizi iyi gördük, en kısa sürede yeniden aramıza dönmesini bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber