Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Başkandan Kumrululara teşekkür

Kumru Belediye Başkanı G.Murat Hatipoğlu, 2.5 yıllık görev süresi içerisinde kendisine destek veren Kumru ilçe halkına teşekkür etti.

Başkandan Kumrululara teşekkür

Kumru Belediye Başkanı G.Murat Hatipoğlu, 2.5 yıllık görev süresi içerisinde kendisine destek veren Kumru ilçe halkına teşekkür etti.

2014 yılı Nisan ayında göreve geldiklerini, 2.5 yıllık görev süresi içerisinde Kumru'nun alt yapı, ulaşım, sağlık, eğitim, yaşam alanları, sosyoekonomik ve kültürel alanlar açısından yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hatipoğlu, halen de daha iyiye ve bir adım ileriye taşıyabilme çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

Başkan Hatipoğlu, "Yerel yönetimlerde belediyeler halkın taleplerine ilk karşılık veren kurumlardır. Asli görevlerimizi ve yaşanabilir kent olma yolunda ki projelerimizi hayata geçirmeye çalışırken, vatandaşlarımızın talepleri ile ilgili birimlerimiz yapılabilirlik durumlarına göre değerlendirmekte ve yardımcı olmaktadır. Bununla birlikte, ulaşım noktasında uyguladığımız yol çalışma programımızla, her mahallemizin temel sorunu olan ulaşım konusuna bütçemizden büyük miktarlarda harcama yaparak yatırım yapmaktayız. Yaşam alanları, sosyal alanlar, eksikliği artık ihtiyaçtan da öte hal alan, hayvan pazarı, kapalı Pazar yeri ve kent meydanı gibi projelerimizin kimini hayata geçirdik. Bazıları da projelendirme aşamasındadır" dedi.

Kamu yatırımları noktasında Devlet Hastanesi inşaatının bitme aşamasında olduğunu, İmam-Hatip kompleksi projesinin de devam ettiğini belirten Başkan Hatipoğlu, Kumrulu iş adamlarına da çağrıda bulundu. Başkan Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Yaptığımız ve ilçemize yapılan yatırımlara emeği geçen, katkısı olan siyasetçi ve bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz. Her alan da yaptığımız yapmaya devam ettiğimiz onlarca hizmeti son 2.5 yıl içerisinde sizlerin imkanına sunduk. Göçün önlenmesi ve iş sahalarının açılması için değerli iş adamlarımıza da iş düştüğü aşikardır. Memleketimiz için üç-beş kişilik de olsa istihdam oluşturacak yatırımların Kumru'ya yapılması gerekmektedir. İnsanlarımız kazansın, Kumru kazansın diye tüm ekiplerimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin sabrı ve desteği bizlere azim ve güç vermektedir. Bu itibarla iki buçuk yıllık dönemde göstermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyoruz.'Kumru'nun Değişim Yolculuğu" için hep birlikte el ele inşallah diyor sağlıklı huzurlu ve mutlu günler diliyorum."

Başkandan Kumrululara teşekkür

Başkandan Kumrululara teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber