Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 11:08 Yorum: 0

Başkandan Kumru’ya Yeni Müjdeler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapılan seçimlerde AK Parti'ye en fazla destek verilen ilçe olan Kumru ilçesine son 2 yılda 36 milyon lirayı...

Başkandan Kumru’ya Yeni Müjdeler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapılan seçimlerde AK Parti'ye en fazla destek verilen ilçe olan Kumru ilçesine son 2 yılda 36 milyon lirayı aşkın yatırım yaptıklarını belirtti.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, iki yıllık süre içerisinde ilçeye toplam 36 milyon 750 bin liralık yol yatırımı yaptıklarının altını çizerek, "Kumru ilçemize 2014-2015-2016 yıllarında tam 17 milyon 250 bin lira su yatırımı, 10 milyon 250 bin lira yol yatırımı yapıldı. İnşallah bu rakamlar artarak devam edecek" dedi.

KUMRU'NUN YOLLARI YAPILACAK

Bağlantı yollarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, "Fizme-Beyceli-İslamdağ yolu ile yaklaşık 15 km'lik sıcak asfalt çalışmasıyla Kumru'yu Fatsa'ya bağlıyoruz. Eskiçokdeğirmen-Fatih-Beylerce-Tekkiraz yoluna 15 km sıcak asfalt ile Kumru'yu Ünye'ye bağlıyoruz. Yeniakçaalan-Hatipli-Oluklu yoluna 16 km sıcak asfalt ile Kumru'yu Hatipli istikametinden Fatsa'ya bağlıyoruz. Kumru ilçemize toplam 5 km beton yol yapıyoruz. 752 km yol çalışmasının dışında ilçemizde sıcak asfalt yol çalışmalarımız devam edecek. Karaağaç Mahallesi'ne Bin 300 metre, Yalnızdam-Güneycik Mahallesi'ne 3.5 km, AğacaalanTürk-Esence'ye 400 metre ve Kadıncık'a 2 km sıcak asfalt dökeceğiz" diye konuştu.

KUMRU'YA YENİ BİR MEYDAN YAPILACAK

Kumrululara bir de müjde veren Başkan Enver Yılmaz, önümüzdeki yıllarda gerçekleşecek olan yatırımlarla birlikte Kumru'nun Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olacağını da kaydederek, "Eski Pazar yeri alanının altında 120 aracın girebileceği, üzerinde yürüyüş yolları ve gezi alanlarının bulunduğu proje yapılacak. İlçe girişinin tamamının ana yollarını sıcak asfaltla kaplayacağız" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber