Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Mayıs 2016 - 10:43 Yorum: 0

Başkanın Gece Mesaisi

Tekirdağ'da, geceli gündüzlü kenti gezerek, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sahil alanında...

Başkanın Gece Mesaisi

Tekirdağ'da, geceli gündüzlü kenti gezerek, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sahil alanında gece boyunca mesai yaptı.

Tekirdağlı vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, mesai saatlerini gözetmeksizin gece saatlerine kadar, sahil alandaki kafelerde oturan vatandaşların hal ve hatırını sorup, sıkıntılarını dinledi.

Tekirdağlılar ise bir belediye başkanının normal bir vatandaşmış gibi yalnız başına gezip, insanların sorunlarıyla yakından ilgilenmesini memnuniyetle karşıladı. Gece boyunca, tek başına vatandaşlar arasında gezen Başkan Eşkinat, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gençleri de kırmadı.

Başkanın Gece Mesaisi

Başkanın Gece Mesaisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber