Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Başkanlar, Gediz'de bir araya geldi

KÜTAHYA (AA) - Gediz ilçesinde, Kütahya ve bazı ilçe belediye başkanları bir araya geldi.Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun davetlisi olarak Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı...

Başkanlar, Gediz'de bir araya geldi

KÜTAHYA (AA) - Gediz ilçesinde, Kütahya ve bazı ilçe belediye başkanları bir araya geldi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun davetlisi olarak Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer ve Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ilçeye bağlı Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde buluştu.

Saraoğlu, burada başkanlara kayak merkezi hakkında bilgi vererek, yapılacak çalışmaları aktardı.

Murat Dağı'nın gelecekte kayak severlerin gözdesi haline geleceğini belirten Saraoğlu, merkezin diğer ilçelere de katkısı olacağını vurguladı.

Başkanlar, daha sonra Murat Dağı'nda kayak yaptı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber