Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nda ünlüler geçidi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 3'üncü Başkanlar Kurulu Toplantısının ikinci gününde, Erman Toroğlu, Rıza Çalımbay ve Gürkan Kubilay Amatör...

Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nda ünlüler geçidi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 3'üncü Başkanlar Kurulu Toplantısının ikinci gününde, Erman Toroğlu, Rıza Çalımbay ve Gürkan Kubilay Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı'nı ziyaret etti.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 3'üncü Başkanlar Kurulu Toplantısı Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayı Antalya'da yapıldı. Çalıştayın ikinci gününe Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Adamı Dr.Gürkan Kubilay ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katıldı.

Başkanlar Kurulu Toplantısı ve Amatör Spor Kulüpleri Çalıştayın da konuşan Erman Toroğlu, "Profesyonellerden teklif gelseydi insan düşünüyor acaba karşılığında ne isteyecekler diye. Ama amatörlerin böyle bir sorunu yok. Buraya gelmeden önce böyle bir görüntü olacağını sanmıyordum ama gelince şaşırdım. Hayretler içinde kaldım. Yıllarca belediyeler inşaat ruhsatı vermekten yeşil alanlara büyük binalar dikmekten başka bir iş yapmadılar. Hiçbiri çocukları, insanları düşünmedi. Yeşil alanları yok edenler belediyeler oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ise bakıyorum da işleri tersten yapmaya başlamış tebrik ederim" dedi.

Bizlere imkan olduğu sürece elimizden geleni yaparız diyen Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'da, "Biz A takımını çalıştırırken alt yapıya da önem veririz. Bizde alt yapıdan geldik. Bu bizim işimiz budur. Yoktan birini var ediyorsanız ya da yetenekli birini keşfediyorsan bu daha büyük bir mutluluktur. Oradaki İnsanların heyecanını biliyoruz. Bir oyuncu kazandırdığım zaman çok mutlu oluyorum. Ben bunu bir sorumluluk olarak alıyorum. Futbol eskisi gibi değil. Eskiden babamız futbol oynadığımız için bizi eve almazlardı. İstemezlerdi ama şimdi öyle değil. Bakınız burada sizler böyle bir toplulukla amatör spor konuşuyorsunuz. İlk defa amatörle lgili bir toplantıda böyle bir ilgiyi görüyorum. Buna destek olan ve yatırımlarıyla amatör spora destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu tebrik ediyorum" açıklamasını yaptı.

Paranın gerçekten önemi yok ama miktarının önemi var diyen spor adamı Dr. Gürkan Kubilay, "Bu kadar büyük bir sektörde yani amatörlerle uğraşmak büyük bir iştir. Gerek tesisleşme gerek organizasyon bakımdan Kocaeli'yi ve özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu tebrik ediyorum. Çok güzel işler yapmışsınız" diye konuştu.

Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nda ünlüler geçidi

Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nda ünlüler geçidi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber