Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Balıkesir'in Havran ilçesinde Greek Art Union Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında körfez bölgesine gelen Yunanistan'ın...

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Balıkesir'in Havran ilçesinde Greek Art Union Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında körfez bölgesine gelen Yunanistan'ın Naussa Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis ve beraberindeki heyet Havranı ziyaret ettiler. Ziyaret sonunda Havran ve Naussa Belediye Başkanlarının birlikte sirtaki yapması ilgi çekti.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy misafirlerini ilk olarak makamında ağırladı. Konuk Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis Naussa'da yetişen meyve çeşitlerini ile plaket ve çiçek takdim etti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ise Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in heykelini Havran'da yetişen ürünlerden oluşan hediyeler verdi. Başkan Emin Ersoy Havran hakkında konuklarına bilgiler verdi. Her iki Belediye Başkanı ve kalabalık heyet yaya olarak Havran Cadde ve sokaklarını gezerek Tarihi Kent Müzesini ziyaret ettiler. Kent Müzesine hayran kalan heyet müzenin bahçesinde öğle yemeği yediler. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy "Komşu ülkemiz Yunanistan'dan gelen misafirlerimizi ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Kültürlerimiz Tarihimiz aynı seslensek birbirimizi işitebilecek mesafedeyiz. Havran tarım ve hayvancılık ile geçimini sağlayan bir ilçe Naussa şehrimizin de tarım ile geçimini sağladığını mevkidaşım söyledi. Tarım üzerine olsun diğer alanlarda ortak çalışmalar yapabiliriz"dedi. Naussa Belediye Başkanı Nikos Koutsougiannis "Havran'da çok güzel misafir edildik. Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Havranlılara yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İki komşu ülkenin ortak bağları kökleri bulunmakta diyaloglarımız ile dostluk ve kardeşliğimiz gün geçtikçe pekişecek" dedi. Her iki Belediye Başkanı Yunanistan'a özgü sirtaki oyununu oynamaları konuklar tarafından üzere süre alkışlandı.

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Başkanlar Sirtaki Oynadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber