Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Güncel 10 Kasım 2014 - 09:56 Yorum: 0

Başkanlardan 10 Kasım Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanlardan 10 Kasım Mesajı

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakır mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Milletimizin yakın tarihte dünya çapında yetiştirdiği en önemli şahsiyetlerden birisi de Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk, yaşamı boyunca birçok başarıya imza atmış, kurtuluş mücadelemizde ve milletimizin kaderinin belirlenmesinde başrol oynamıştır.

Büyük şahsiyetlerin fikir ve eserlerini anlamak çok önemlidir. Bizler de millet olarak Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 76. yılında fikirlerini ve eserlerini daha iyi anlamaya, anlatmaya ve özümsemeye çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 76. yıldönümünde minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76'ncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, mesajında milli irade, çağdaş Türkiye ve demokrasi vurgusu yaptı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76'ncı yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 76'ncı yılında bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.  Türk milletini ve vatanımızı yok olma tehlikesinden kurtarıp, bizlere çağdaş ve bağımsız yaşama onuru kazandıran Atatürk, her daim gönlümüzde ayrı bir yeri olacaktır. Onun vermiş olduğu eşsiz mücadeleyi iyi anlamak ve algılamak gerekmektedir. Bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni daha ileriye taşımak, millet olarak en önemli görevimizdir. "En Büyük Eserim" dediği ve bizlere bıraktığı Cumhuriyeti, millet olarak sonsuza kadar yaşatacağız. Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği milli irade ve çağdaş Türkiye hedefleri doğrultusunda önemli adımları gerçekleştirmiştir.

Bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti, demokrasi çıtasını her geçen gün yükselterek büyümeye devam etmektedir. Atatürk, bizlere Türkiye Cumhuriyeti'ni miras olarak bırakırken, milli egemenlik, demokrasi ve çağdaş ülke özlemi çeken diğer ülkelere de aynı zamanda yol gösterici olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk'ü, vefatının 76'ncı yılında bir kez daha rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 76. yıl dönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz.

Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Atatürk, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsemiştir.

Atatürk, saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak olduğu kadar milli iradenin, millet egemenliğinin her şart altında korunması ve savunulması olmuştur.

Milli irade, demokratik işleyiş zaman zaman kesintilere uğrasa da ülkemiz bugün Atatürk’ün işaret ettiği demokratik hedefler doğrultusunda önemli mesafeler katetmiştir.

Cumhuriyetin 91. yıldönümünü iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.

Bu düşüncelerle, vefatının 76. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar saygı ve şükranla anıyorum.”

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber