Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mayıs 2019 - 11:18 Yorum: 0

Başkanlık için 3 aday yarışacak

Ordu'nun Fatsa ilçesi Muhtarlar Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşanıyor.

Başkanlık için 3 aday yarışacak

Ordu'nun Fatsa ilçesi Muhtarlar Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşanıyor. 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü yapılacak seçimde 3 aday yarışacak.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek olan 3.olağan genel kurulda mevcut Başkan Naci Kızılkaya ile birlikte Abdullah Hafızoğlu ve Nedim Töngel'in listesi yarışacak. Seçimler öncesi 3 aday da Muhtarlar Derneği'nde bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Demokrasi ortamında bir seçimli genel kurul gerçekleştirmek istediklerini söyleyen Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, "Her 3 yılda bir tekrarlanan dernek seçimimiz tekrar yapacağız. 89 mahalle muhtarımız var ve birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi burada gerçekleştiriyoruz. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber