Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 12 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Başkanlık Sistemine ‘Kanlı’ Değerlendirmede Bulunan Kılıçdaroğlu’na İlginç Öneri

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, başkanlık sistemine "kanlı" değerlendirmede bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ilginç bir öneride...

Başkanlık Sistemine ‘Kanlı’ Değerlendirmede Bulunan Kılıçdaroğlu’na İlginç Öneri

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, başkanlık sistemine "kanlı" değerlendirmede bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için ilginç bir öneride bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başkanlık Sistemi tartışmaları ile ilgili "Başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" ifadesini kullanmıştı. İfadeler, darbe çağrısı olarak da değerlendirilirken, Kılıçdaroğlu'na tepkiler gösterilmişti. Ana muhalefet liderine tepki gösterenlerden AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Üyesi Ahmet Uzer, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının kontrol edilmesi önerisinde bulundu. Milletvekili Uzer, twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Başkanlık sistemini kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz diyen KK'nın talihsiz açıklaması bir devlet ve siyaset adamına yakışır mı? Politikasızlık insanları şiddete sürükler. Bu kan dökme meselesinde KK'nın güvendikleri umarım onu kandırmazlar, yarı yolda bırakmazlar. Zira, "Söz ağızdan çıkana kadar senin esirin, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun." KK'nın ruh sağlığı kontrol edilmelidir. Son söz, "Allah Kemal Kılıçdaroğlu'na akıl-fikir versin. Allah partimizi muzaffer kılsın. Allah bu milleti ve liderimiz Erdoğan'ı korusun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber