Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2017 - 08:33 Yorum: 0

Başkent’in Jurassic Parkı’nda şenlik

Ankara'nın Jurassic Parkı olarak adlandırılan Kızılcahamam-Çamlıdere Jeopark'ın önemli noktalarından Kızılcahamam Beşkonak Mahallesi bayrama şenlikle...

Başkent’in Jurassic Parkı’nda şenlik

Ankara'nın Jurassic Parkı olarak adlandırılan Kızılcahamam-Çamlıdere Jeopark'ın önemli noktalarından Kızılcahamam Beşkonak Mahallesi bayrama şenlikle girdi.

Beşkonak Mahallesi Derneği tarafından düzenlenen ve 5 mahallenin katılım gösterdiği şenliğinin bu sene üçüncüsü gerçekleştirildi. Şenliğe katılanlar gönüllerince eğlenerek birlik ve beraberlik mesajları verirken unutulmaya yüz tutmuş oyunlar yeniden hayat buldu. Gençler ve çocuklar aileleriyle birlikte babalarının-annelerinin çocukluk oyunlarını oynama fırsatı buldu. Köy şenliğinde desteklerinden dolayı ilçe yöneticilerine plaket sunuldu.

Başkent’in Jurassic Parkı’nda şenlik

Başkent’in Jurassic Parkı’nda şenlik

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber