Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Nisan 2021 - 11:48 Yorum: 0

Başkentli çocuklardan sokak hayvanları için örnek çalışma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, özel eğitim gören çocuklarla sokak hayvanları için ortak bir çalışmaya imza attı.

Başkentli çocuklardan sokak hayvanları için örnek çalışma

Ankara Büyükşehir Belediyesi, özel eğitim gören çocuklarla sokak hayvanları için ortak bir çalışmaya imza attı. ANFA Genel Müdürlüğü Ahşap Atölyesi'nde hazırlanan kedi ve köpek kulübeleri, özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocuklar tarafından boyandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve ANFA Genel Müdürlüğü, özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezi ile iş birliği yaparak, sokak hayvanlarının barınmasını sağlayacak renkli kulübeler için bir çalışmaya imza attı. ANFA Fuar Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Ahşap Atölyesi'nde kedi ve köpekler için hazırlanan kulübeler, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocuklar tarafından rengarenk boyandı. Çocukların kendi zevklerine göre boyadığı kulübeler Gölbaşı Geçici Bakımevi'ne götürüldü.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Mustafa Şener, "ANFA Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan kulübeler özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören genç kardeşlerimizin el maharetiyle süslenerek Gölbaşı Geçici Bakımevi'nde bulunan sokak hayvanlarının kullanımına sunuldu" dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için mutlu olduklarını dile getiren Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Kurum Müdürü Ziyattin Kara da, "ANFA'nın sokak hayvanları için yaptığı bu çalışmayı çocuklarımızla birlikte daha özel hale getirdiği için teşekkür ederiz. Çocuklarımızın yaptığı bu çalışma inanılmaz keyif verici ve onları topluma daha yakınlaştırıcı bir çalışma olmuştur. Büyükşehir Belediyesinin bu desteğinin hep üzerimizde olmasını istiyoruz" diye konuştu.

Başkentli çocuklardan sokak hayvanları için örnek çalışma

Başkentli çocuklardan sokak hayvanları için örnek çalışma

Başkentli çocuklardan sokak hayvanları için örnek çalışma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber