Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Ağustos 2021 - 11:13 Yorum: 0

Başkentliler güne büyükşehir parklarında sabah sporuyla başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sağlıklı ve zinde bir hayat için kent genelindeki 20 parkta düzenlediği ve haftada 6 gün gerçekleştirilen ücretsiz spor...

Başkentliler güne büyükşehir parklarında sabah sporuyla başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sağlıklı ve zinde bir hayat için kent genelindeki 20 parkta düzenlediği ve haftada 6 gün gerçekleştirilen ücretsiz spor faaliyetlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Sağlıklı Adımlar, Sağlıklı Başkent" sloganıyla park ve dinlenme alanlarında başlattığı ücretsiz spor faaliyetlerine vatandaşlar yoğun katılım sağlıyor. Büyükşehir Belediyesinin sağlıklı ve zinde bir hayat için kent genelindeki 20 parkta sürdürdüğü spor faaliyetleri uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleşiyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren uzman antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri, haftanın 6 günü 7.30-11.00 saatleri arasında vatandaşlara spor eğitimi veriyor. Jimnastikten koşuya, esneme hareketlerinden spor aletlerinin kullanımına kadar birçok aktivitede vatandaşlara eşlik eden beden öğretmenleri, spor yaparken yapılan yanlışlar hakkında da bilgilendirmeler yapıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber