Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Mart 2017 - 16:48 Yorum: 0

Başkent’te akrabalar birbirine girdi: 2 yaralı

Başkent'te bir kişi, husumetli olduğu 2 yakınını silahla ağır yaraladı.

Başkent’te akrabalar birbirine girdi: 2 yaralı

Başkent'te bir kişi, husumetli olduğu 2 yakınını silahla ağır yaraladı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar B. isimli şahıs, 405. Cadde'de oturan kız kardeşinin eşi Serdar İ. ile karşılaştı. Husumetli olduğu öğrenilen ikili burada bir müddet tartıştı. İkilinin tartışmasına Serdar B.'nin dayısı Yusuf T. de katıldı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine silahını çeken Serdar İ., Serdar B. ile Yusuf T.'yi ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis, kaçan Serdar İ.'yi yakalayarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber