Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Mayıs 2022 - 09:18 Yorum: 0

Başkentte “Altınfest” rüzgarı esecek

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Altınfest"e sayılı günler kaldı.

Başkentte “Altınfest” rüzgarı esecek

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen "Altınfest"e sayılı günler kaldı. 19-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak "Altınfest" ile Başkentliler unutulmaz anlar yaşayacak.

Ankara'da festival heyecanı başladı. Altındağ Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlenen "Altınfest" ile 7'den 70'e herkes keyif dolu saatler geçirecek. 19-22 Mayıs tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek olan Altınfest, tüm Ankaralıları eğlencenin doruğuna ulaştıracak.

Altınfest dopdolu

Ankara'ya 19 Mayıs coşkusunu yayacak olan Altınfest'te ünlü sanatçılar da sahne alacak. Festival dahilinde 20 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de İlyas Yalçıntaş sahne alırken, 21 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de ise pop müziğin sevilen ismi Tuğba Yurt Ankaralılarla buluşacak. 22 Mayıs Pazar günü ise Ankaralıları bir sürpriz bekliyor. Unutulmaz şarkıların bestekarı, Anadolu Rock müziğinin eşsiz sesi Kıraç, sahnede yerini alacak. Saat 20.00'de sahne alacak olan Kıraç, unutulmayan eserlerini başkentliler için seslendirecek.

Çocukları eğlenceler bekliyor

Festival dahilinde çocukları ve gençleri eğlenceli dakikalar bekliyor. İllüzyon, jönklör, bando, palyaço, yüz boyama, uzun adam ve rodeo gibi etkinliklerle eğlenecek olan çocuklar, alana kurulan oyun gruplarında ise gönüllerince oynama imkanı bulacak. Altınfest, sahne etkinlikleri, okçuluk, etnospor, deneyim alanları ve ritm şovlarla her yaştan Ankaralının beğenisine hitap edecek.

"19 Mayıs coşkusu yaşanacak"

19 Mayıs coşkusunun Altındağ'dan başlayarak tüm Ankara'ya yayılacağını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Her yaştan Altındağlı hemşehrimizin, çoluk çocuk toplanıp, ailece ya da komşularıyla birlikte neşeli vakit geçirmesini istiyoruz. Bunun için pek çok etkinliği onların ayağına getiriyoruz. 19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankaralılar eğlenceye doyacak, 19 Mayıs coşkusu Altındağ'dan Ankara'ya yayılacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber